Рис із рибою на пару в мультиварці
Надзвичайно простий і неймовірно корисний дієтичний рецепт одночасно двох страв, з якими мультиварка справляється на «ура». Замість рису можна взяти гречку, квасолю чи картоплю. А замість риби в кошичок пароварки покласти котлетки з курятини або свинини. Експериментуйте!
Інгредієнти для рису з рибою
2 мультисклянки рису
4 мультисклянки води
30 г вершкового масла
300 г філе морської риби
2 помідори
сік половини лимона
сіль, перець до смаку.
Спробуйте також приготувати шпроти в домашніх умовах.
Як приготувати рибу з рисом у мультиварці
- Рис промити, покласти в каструлю мультиварки, залити водою, посолити, перемішати. Покласти вершкове масло.
- Рибне філе порізати на шматочки, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком і викласти на решітку для приготування на парі. На кожен шматочок риби покласти кружальце помідора.
- Закрити кришку мультиварки. Обрати режим «рис» або «плов», час приготування 20 хвилин.
- Після звукового сигналу залишити мультиварку в режимі «підігрів» на 5 хвилин.
- Дістати обидві страви і разом подавати, прикрасивши гілочками свіжої зелені.
Рекомендуємо також рецепт скумбрії в білому вині з помідорами.
Якщо ви щасливий власник мультиварки і вам сподобався рецепт риби на парі із рисом, будь ласка, напишіть про це в коментарях.