Рибний шашлик
Цей рецепт – альтернатива традиційному шашлику зі свинини або баранини. Рибний шашлик має кілька переваг: він низькокалорійний, швидкий у приготуванні, а ще його можна підсмажити просто на пательні, коли погода не підходить для поїздки на природу.
Скуштуйте також шашлик м’ясний у духовці.
Як приготувати рибний шашлик
- Мясо відділити від хребта і кісток або використати філе, порізати смужками поздовж, посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити маринуватися на 1 год.
- Потім смужки змійкою настромити на шпажки, вмочити спершу в борошно, а потім у збиті з сіллю яйця, смажити на сковорідці.
Радимо також переглянути 8 інших рецептів нетрадиційних шашликів.
Якщо вам сподобався рецепт рибного шашлику, будь ласка, напишіть про це у коментарях та поширте допис у соціальних мережах.