М’ясні тефтелі в овочевому соусі
Хто сказав, що тефтелі бувають лише з рисом? Значно простіше приготувати тефтелі, рецепт яких поданий нижче. Результат же буде однозначно не гірший.
Інгредієнти для страви
Можете приготувати м’ясні «гніздечка».
Як приготувати тефтелі в овочевому соусі
- Хліб розмочити у воді, розмішати з фаршем. Додати яйця, одну дрібно потерту цибулину, посолити й поперчити.
- Вибити фарш як на котлети. Сформувати з нього тефтелі довільної форми (круглі, продовгасті). Обкачати їх у борошні і обсмажити в соняшниковій олії.
- Скласти у каструльку чи глибоку сковороду.
- Готуємо соус. 2 цибулини дрібно порізати і обсмажити в олії, додати потерту морквину, томатну пасту. Наприкінці покласти половину столової ложки борошна і розмішати.
- Соус розбавити водою і посолити. Залити ним тефтелі і тушкувати 15 хвилин.
Рекомендуємо рецепт сирних «равликів» із фаршем.
Якщо вам посмакував рецепт м’ясних тефтелей в овочевому соусі, напишіть про свої враження у коментарях та поширте рецепт серед друзів.