Курячі котлети з ківі у духовці

Котлетки виходять надзвичайно ніжними, а у поєднанні з ківі – соковитими і пікантними. Гніздечка можна використовувати, як швидкий перекус на роботі, адже їх не потрібно гріти – вони прекрасно смакують холодними.

Ingredients

Спробуйте також приготувати курячі стегенця в медовому соусі 

Directions

  • Батон без шкірки замочити в молоці, залишити на 5 хвилин, відтиснути
  • Куряче філе разом з батоном пропустити через м’ясорубку.
  • У фарш додати яйце, сіль, перець, добре перемішати.
  • Моркву відварити.
  • Ківі і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати, – це начинка.
  • З фаршу сформувати круглі котлети, зробити заглиблення і викласти в нього начинку.
  • Викласти котлети на змащене олією деко.
  • Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  • Сир натерти на тертці і посипати гнізда за 5 хвилин до готовності.

Також рекомендуємо рецепт курячих грудок в часниковому соусі 

Якщо вам сподобався рецепт курячих гніздечок з ківі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора