Курячі грудки в часниковому соусі
Експрес-м’ясо, яке готується не просто швидко, а миттєво. Рецепт ароматної та поживної страви для дуже зайнятих або суперлінивих. Подавати можна з гарніром, а можна й без. Головне майте на увазі, що страва дуже калорійна, тож не захоплюйтеся, якщо побоюєтеся зайвих кілограмів.
Інгредієнти для страви
курячі грудки
олія для смаження
0,5 ч. ложки розпушувача для тіста
1 яйце
0,5 скл. молока
3 ст. ложок майонезу
3 ст. ложок томатного соусу
2 ст. ложки натурального йогурту без наповнювачів
5 зубків часнику
сіль, перець, спеції.
Рекомендуємо також рецепт оладок із курятиною.
Як приготувати курячі грудки з часниковим соусом
- Курячі грудки порізати тоненькою соломкою, посолити, поперчити.
- З яйця, молока, розпушувача та борошна заколотити тісто консистенції як на оладки.
- У глибоку пательню налити і добре розігріти олію.
- Кожен шматочок курячого м’яса вмочувати в тісто і класти на гарячу пательню. Стежити, щоб олії було достатньо, а шматочки не торкалися один одного.
- Знімати підсмажені до золотистого кольору смужки курячих грудок і класти на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.
- Приготувати соус: змішати майонез, томатний соус, йогурт та перетертий часник.
- Курячі грудки викласти на широку тарілку. Окремо в глибокій креманці подати соус.
Спробуйте ще приготувати курячі крильця запечені у пиві.
Сподобався рецепт курячих грудок із часниковим соусом? Порекомендуйте його друзям у соціальних мережах.