Кролятина, тушкована у вершках

М’ясо виходить м’яке, соковите і ніжне. В якості гарніру можна подавати рис, картопляне пюре. Можна вживати, як самостійну страву з бездріжджовим хлібом з висівками. Надзвичайно корисна і ситна, збагачена білками їжа


Інгредієнти для страви

1 кг кролятини

250 г моркви

250 г цибулі

0,5 л 20 % вершків

жир

спеції за смаком

 

Спробуйте ще приготувати рибне філе, тушковане з овочами 

Як приготувати кролятину, тушковану у вершках

Кролик вимочити добу у солоній воді.

Розділити на шматочки, обмажити на жирові до золотистого кольору.

Цибулю і моркву порізати кубиками.

У форму для випікання викласти шарами: цибуля, морква, кріль і знову повторити в цій же послідовності, додати спеції за смаком.

Все залити вершками і поставити на мінімальний вогонь тушкуватися на годину.

 

Рекомендуємо ще рецепт яловичини у томатному соусі 

Якщо вам сподобався рецепт кролятини, тушкованої у вершках, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone