Ковбаски з грибами

Якщо бажаєте приготувати щось оригінальніше, ніж просто ковбаса, спробуйте додати до фаршу гриби. Результат вас потішить! Зберігайте рецепт у закладки.


Інгредієнти для ковбаси

По 1 кг свинини і курячого філе

по 0,5 кг шампіньйонів і цибулі

3 яйця

сіль

часник

перець

олія.

 

Рекомендуємо також перевірений рецепт класичної ковбаси.

Як приготувати ковбаски з грибами:

Свинину порізати шматочками, додати половину солі, перемішати й лишити на 2 години.

Промариноване м’ясо змолоти у м’ясорубці.

Куряче філе порізати кубиками і посипати рештою солі.

Цибулю порізати кубиками, печериці – пластинками. Обсмажити печериці з цибулею в олії, охолодити.

Часник вичавити через прес. Змішати разом фарш, кубики філе, цибулю з печерицями, яйця, часник і перець.

Набити фаршем кишки, зв’язати кінці, сформувати ковбаски. Готові ковбаски у кількох місцях наколоти голкою.

Деко або чавунну сковороду з високими бортами змастити олією, викласти ковбаски, поставити у гарячу духовку, запікати за температури 200 градусів 15 хв.

Зменшивши температуру, пекти ще 15 хв, перевернути на другий бік і запекти ще протягом 30 хв.

Подавати можна холодними і гарячими.

 

Полюбляєте грибочки – спробуйте приготувати галушки по-мисливськи!

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone