Ковбаски з грибами

Якщо бажаєте приготувати щось оригінальніше, ніж просто ковбаса, спробуйте додати до фаршу гриби. Результат вас потішить! Зберігайте рецепт у закладки.

Ingredients

  • По 1 кг свинини і курячого філе

  • по 0,5 кг шампіньйонів і цибулі

  • 3 яйця

  • сіль

  • часник

  • перець

  • олія.

Рекомендуємо також перевірений рецепт класичної ковбаси.

Directions

  • Свинину порізати шматочками, додати половину солі, перемішати й лишити на 2 години.
  • Промариноване м’ясо змолоти у м’ясорубці.
  • Куряче філе порізати кубиками і посипати рештою солі.
  • Цибулю порізати кубиками, печериці – пластинками. Обсмажити печериці з цибулею в олії, охолодити.
  • Часник вичавити через прес. Змішати разом фарш, кубики філе, цибулю з печерицями, яйця, часник і перець.
  • Набити фаршем кишки, зв’язати кінці, сформувати ковбаски. Готові ковбаски у кількох місцях наколоти голкою.
  • Деко або чавунну сковороду з високими бортами змастити олією, викласти ковбаски, поставити у гарячу духовку, запікати за температури 200 градусів 15 хв.
  • Зменшивши температуру, пекти ще 15 хв, перевернути на другий бік і запекти ще протягом 30 хв.
  • Подавати можна холодними і гарячими.

Полюбляєте грибочки – спробуйте приготувати галушки по-мисливськи!

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора