Короп із медом

Традиційно ми готуємо хододець із мяса, а заливне – із язика. Спробуйте відійти від правил і приготувати рибний холодець. Це направду смачно, а на столі – красиво.

Ingredients

  • 1 кг коропа

  • 20 г желатину

  • 50 г меду

  • 50 г зеленого горошку

  • цибуля, петрушка, сіль, перець,

  • яйця, морква декору.

Приготуйте також смажений короп з овочами.

Directions

  • Рибу почистити, нарізати невеликими шматочками, скласти в каструлю, посолити, додати цибулю, петрушку, перець, залити холодною водою і варити до готовності.
  • Відвар, в якому варився короп, процідити, вварити й охолодити.
  • Желатин розчинити у воді, додати до відвару, довести до кипіння та охолодити, потім додати мед.
  • Із коропа вийняти кістки, викласти у тарілку (загальну або порційну), залити відваром, прикрасити горошкоя, вареним яйцем, кружальцями вареної моркви, охолодити.

Спробуйте також рецепт коропа у пиві.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора