Короп із медом
Традиційно ми готуємо хододець із м‘яса, а заливне – із язика. Спробуйте відійти від правил і приготувати рибний холодець. Це направду смачно, а на столі – красиво.
Ingredients
1 кг коропа
20 г желатину
50 г меду
50 г зеленого горошку
цибуля, петрушка, сіль, перець,
яйця, морква декору.
Приготуйте також смажений короп з овочами.
Directions
- Рибу почистити, нарізати невеликими шматочками, скласти в каструлю, посолити, додати цибулю, петрушку, перець, залити холодною водою і варити до готовності.
- Відвар, в якому варився короп, процідити, вварити й охолодити.
- Желатин розчинити у воді, додати до відвару, довести до кипіння та охолодити, потім додати мед.
- Із коропа вийняти кістки, викласти у тарілку (загальну або порційну), залити відваром, прикрасити горошкоя, вареним яйцем, кружальцями вареної моркви, охолодити.
Спробуйте також рецепт коропа у пиві.