Короп у пиві

Такого коропа ви ще, мабуть, не куштували. Риба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися. Як готувати коропа у пиві, розповість рецепт.

Інгредієнти для коропа у пиві

  • 1 кг коропа

  • 50 г вершкового масла

  • 2 цибулини

  • 1–2 корені петрушки

  • 2 морквини

  • 1 ч. ложка меду

  • сіль, спеції

  • 1–2 скл. світлого пива

Радимо також приготувати коропа із медом.

Як приготувати коропа у пиві

  • Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток.
  • У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом.
  • Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби.
  • Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню.

Скуштуйте також коропа у горіховому соусі.

Якщо вам сподобався рецепт коропа у пиві, розкажіть про нього друзям у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора