Короп у пиві

Такого коропа ви ще, мабуть, не куштували. Риба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися. Як готувати коропа у пиві, розповість рецепт.
Інгредієнти для коропа у пиві
1 кг коропа
50 г вершкового масла
2 цибулини
1–2 корені петрушки
2 морквини
1 ч. ложка меду
сіль, спеції
1–2 скл. світлого пива
Радимо також приготувати коропа із медом.
Як приготувати коропа у пиві
- Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток.
- У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом.
- Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби.
- Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню.
Скуштуйте також коропа у горіховому соусі.
Якщо вам сподобався рецепт коропа у пиві, розкажіть про нього друзям у соцмережах.