Кетчуп по-домашньому з імбиром та корицею

Оголошуємо бойкот купованим соусам! Ні конервантам, барвникам та ароматизаторам. Так домашнім натуральним кетчупам. Бо це смачно і корисно. Як-от кетчуп з імбиром та корицею, рецепт якого публікуємо для вас.


Інгредієнти для кетчупу по-домашньому

0,5 кг помідорів

0,5 кг цибулі

6 штук солодкого перцю

2 маленькі гострі перці

1 шматок (чи дрібка) імбиру

6-8 горошин чорного перцю

2 гвоздики

0,5 скл. олії

1 скл. винного оцту

0,5 скл. цукру

по 0,5 ч. ложки кориці і червоного меленого перцю.

 

Радимо також приготувати кетчуп із хроном.

Як приготувати кетчуп з імбиром та корицею

Помідори, цибулю, солодкий і гострий перці нарізати кубиками і тушкувати 30 хв, додати олію, перець горошок, імбир і гвоздику.

Потім перетерти овочі через сито, додати оцет, сіль, цукор, корицю і червоний мелений перець.

Варити це на малому вогні до загустіння, розкласти у банки і закрити (можна пластмасовими кришками).

 

Скуштуйте також кетчуп з базиліком та селерою.

Якщо вам сподобався рецепт кетчупу по-домашньому з імбиром та корицею, напишіть про це у коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone