Картопля під часниковим соусом
Рецепт, який мусить бути у записнику кожної господині. Приготувати таку картопельку – просто і без проблем. А який чудовий варіант для повноцінного обіду чи вечері! Гостра, ароматна і ситна страва. Смачно настільки, що можна обійтися і без м’яса.
Інгредієнти для страви
5 картоплин
100 грамів вершкового масла
5 столових ложок натертого твердого сиру
1 столова ложка сметани
4 зубці часнику
зелень петрушки
сіль, чорний мелений перець
2 столові ложки соняшникової або оливкової олії.
Спробуйте також рецепт картоплі у пакеті для запікання.
Як приготувати картоплю
- Картоплю добре помити і розрізати на половинки. Чистити не потрібно.
- Викласти половинки у каструлю, залити водою, посолити і варити до готовності.
- Картоплю викласти на змащене олією деко розрізаною стороною доверху і на кожен шматочок покласти по ложці часникового соусу.
- Соус готувати так. М’яке вершкове масло, натертий сир, сметану, подрібнений часник і порізану петрушку перемішуємо і перчимо.
- Картоплю під соусом поставити на 15 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.
Можна ще приготувати кабачки в часниковому соусі.
Якщо вам сподобався рецепт картоплі під часниковим соусом, будь ласка, залиште свої враження в коментарях.