Грибний суп з сухариками і сиром з пліснявою

Набридли однакові буденні перші страви? Тоді цей рецепт для вас. Такого супу ви, мабуть, ще не куштували. Незвичний – з сиром з пліснявою, однак на стільки смачний, ніжний і ароматний, що він без сумніву увійде до списку ваших улюблених перших страв. Такий суп не соромно навіть гостям подати


Інгредієнти для супу

400 г печериць (можна будь які гриби, навіть сушені)

2 плавлених сирка

150 г сиру з пліснявою

150 г батона

1 цибулина

100 г олії

3 зубки часнику

сіль, перець

 

Спробуйте ще приготувати суп з гарбузом “Осіння палітра” 

Як приготувати грибний суп з сухариками і сиром з пліснявою

Цибулю порізати кубиками, шампіньйони – тонкими смужками.

Батон і сир з пліснявою порізати кубиками.

В каструлі з олією обсмажити цибулю, залити 2,5 літри води, довести до кипіння, посолити, поперчити і ще трішки проварити.

Додати гриби, варити 10 хвилин, тоді – натертий плавлений сир.

В олію додати потовчений часник, лишити на 10 хвилин.

Вилити олію з часником на сковорідку, додати порізаний батон, просмажити до золотистого кольору.

Суп розлити у тарілки, покласти сухарики і сир з пліснявою.

 

Рекомендуємо також рецепт холодного томатного супу гаспачо з сухариками

Якщо вам сподобався рецепт грибного супу з сухариками і сиром з пліснявою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone