Гарячі бутерброди-грінки з гарбузовим пюре та сиром

За рецептом гарбуз для цих сирно-помаранчевих ароматних бутербродів рекомендується запекти в духовці. Однак, якщо поспішаєте і не боїтеся експериментувати, спробуйте зробити пюре із сирого гарбуза, додавши у нього улюблені спеції. Смак і консистенція вийдуть зовсім інакшими, але це аж ніяк не означає, що бутерброди вийдуть менш смачними.


Інгредієнти для грінок-бутербродів

1 склянка гарбузового пюре

20 скибок тостового хліба

100 г твердого сиру

1 зубок часнику

вершкове масло або олія для смаження

сіль, мелений чорний перець до смаку.

 

Рекомендуємо також приготувати гарячі бутерброди з картопляним пюре.

Як приготувати гарбузові бутерброди з твердим сиром

Гарбуз очистити від насіння, волокон та шкірки, порізати на шматочки, запекти в духовці при 170 градусах протягом 40 хвилин. Готові шматочки гарбуза змолоти в блендері з додаванням часнику, солі та перцю, або потерти на дрібній тертці.

Намастити пюре на 10 скибок хліба. Посипати тертим сиром.

Накрийте рештою 10-ма скибочками хліба. Усього має вийти 10 бутербродів.

Розігріти пательню, покласти вершкове масло або влити олію. Смажити бутерброди на середньому вогні, періодично перевертаючи, поки не зарум’яниться хліб і не розплавиться сир. Підсмажені гарбузові грінки викладати на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.

Перед подачею розрізати кожен бутерброд навпіл по діагоналі, щоб вийшли трикутники.

Прикрасити зеленню та кружальцем квашеного або свіжого огірка.

 

Радимо ще приготувати гарячі бутерброди зі смаком піци.

 

Якщо вам сподобався рецепт гарячих бутербродів з гарбузовим пюре та сиром, прокоментуйте його на сайті та поділіться з друзями у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone