Фігурні бутерброди
Чим би здивувати готей, ламає голову кожна господиня перед бенкетом. Не переймайтеся цим! Готуйте класичні страви, але по-новому. Наприклад, бутерброди – не овальні, а фігурні.
Інгредієнти для бутербродів
Батон.
- Паста №1:
1 баночка консервованої печінки тріски
250 г плавленого сиру
0,5 ст. ложки лимонного соку
сіль.
- Паста №2:
200 г відвареного курячого філе
50 г охолодженого вершкового масла
півзубця часнику, сіль,
трохи сметани або майонезу.
- Паста №3:
100 г плавленого сиру
2/3 скл. почищених волоських горіхів
1 зубець часнику
розм’якшене масло
1–2 ст. ложки майонезу.
Спробуйте також гарячі бутерброди з картопляним пюре.
Як приготувати фігурні бутерброди
- Батон нарізати скибочками, за допомогою формочок для печива зробити фігурки. Приготувати кілька нескладних паст для намазування.
- Паста №1: розім’яти виделкою вміст 1 баночки консервованої печінки тріски (без рідини), додати 250 г потертого плавленого сиру, влити 0,5 ст. ложки лимонного соку, посолити, вимішати.
- Паста №2: 200 г відвареного курячого філе перекрути через м’ясорубку разом з 50 г охолодженого масла (можна додати півзубця часнику), посолити, на бажання додати трохи сметани або майонезу, перемішати.
- Паста №3: 100 г плавленого сиру перемолоти разом з 2/3 скл. почищених волоських горіхів і 1 зубцем часнику, додати розм’якшене масло, 1–2 ст. ложки майонезу, перемішати.
- Бутерброди у вигляді рибок можна прикрасити, як показано на фото.
Перегляньте ще 30 рецептів простих і вишуканих канапок для фуршету та на щодень.
Сподобався рецепт оригінальних бутербродів? Напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.