Фігурні бутерброди

Чим би здивувати готей, ламає голову кожна господиня перед бенкетом. Не переймайтеся цим! Готуйте класичні страви, але по-новому. Наприклад, бутерброди – не овальні, а фігурні.

Інгредієнти для бутербродів

  • Батон.

  • Паста №1:
  • 1 баночка консервованої печінки тріски

  • 250 г плавленого сиру

  • 0,5 ст. ложки лимонного соку

  • сіль.

  • Паста №2:
  • 200 г відвареного курячого філе

  • 50 г охолодженого вершкового масла

  • півзубця часнику, сіль,

  • трохи сметани або майонезу.

  • Паста №3:
  • 100 г плавленого сиру

  • 2/3 скл. почищених волоських горіхів

  • 1 зубець часнику

  • розм’якшене масло

  • 1–2 ст. ложки майонезу.

Спробуйте також гарячі бутерброди з картопляним пюре.

Як приготувати фігурні бутерброди

  • Батон нарізати скибочками, за допомогою формочок для печива зробити фігурки. Приготувати кілька нескладних паст для намазування.
  • Паста №1: розім’яти виделкою вміст 1 баночки консервованої печінки тріски (без рідини), додати 250 г потертого плавленого сиру, влити 0,5 ст. ложки лимонного соку, посолити, вимішати.
  • Паста №2: 200 г відвареного курячого філе перекрути через м’ясорубку разом з 50 г охолодженого масла (можна додати півзубця часнику), посолити, на бажання додати трохи сметани або майонезу, перемішати.
  • Паста №3: 100 г плавленого сиру перемолоти разом з 2/3 скл. почищених волоських горіхів і 1 зубцем часнику, додати розм’якшене масло, 1–2 ст. ложки майонезу, перемішати.
  • Бутерброди у вигляді рибок можна прикрасити, як показано на фото.

Перегляньте ще 30 рецептів простих і вишуканих канапок для фуршету та на щодень. 

Сподобався рецепт оригінальних бутербродів? Напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора