Домашній плавлений сир з печерицями

Пропонуємо рецепт смачної та водночас простої намазки на хліб. Вона чудово зберігається у холодильнику, тож завжди буде у вас під рукою, як варіант для швидкого перекусу. Чудова альтернатива маслу і магазинним бутербродним сирам.


Інгредієнти для страви

500 г кисломолочного сиру

2 яйця

3 ст. ложки сметани

200 г печериць

0,5 ч. ложки соди

петрушка або кріп

сіль.

 

Спробуйте також приготувати домашній плавлений сир “Янтар”

Як приготувати домашній плавлений сир з грибами

Всі інгредієнти, крім грибів, змішати і збити в блендері.

Викласти суміш в каструлю і поставити на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішувати.

Коли суміш охолоне, ще раз збити у блендері.

Гриби помити, почистити, дрібно порізати, підсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити.

Гриби і подрібнену зелень додати до сиру, викласти суміш в скляну банку і поставити на кілька годин в холодильник.

 

Рекомендуємо ще рецепт сиру “Фета” у домашніх умовах 

Якщо вам сподобався рецепт домашнього плавленого сиру з печерицями, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest4Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+1Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone