Домашні сосиски для малечі

Сміливо давати дитині ковбасу або сосиски можна в одному випадку – якщо ці страви приготовані власними руками.

Ingredients

Спробуйте ще приготувати курячу ковбасу.

Directions

  • М’ясо пропустити через м’ясорубку або змолоти у блендері.
  • До фаршу додати яйце, молоко, крохмаль, сіль перець. Масу добре вимішати і «побити» як фарш на котлети.
  • Руками викласти жменю фаршу на харчову плівку і щільно закрутити, надаючи форми ковбасок. Кінці зав’язати.
  • Покласти сосиски у киплячу воду і варити 10 хвилин. Дістати, розгорнути і порізати на скибочки.
  • Смакує сосиска як гарячою (з гарніром) так і охолодженою (до канапок).
  • Сирі сосиски можна зберігати в морозильній камері і зварити пізніше, але час приготування в такому разі збільшити до 15 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт домашньої печінкової ковбаси.

Сподобався рецепт домашніх сосисок? Будь ласка, напишіть про свої враження у коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора