Болгарський перець, фарширований курятиною
Трохи нетрадиційний рецепт фаршированого перцю. Нетрадиційний, бо у традиційному перець не розрізають і зазвичай тушкують у каструлі. У нашому ж випадку половинки перців з начинкою запікаються у духовці. Хоч і незвично, але дуже смачно.
Інгредієнти для фаршированого перцю
5 великих болгарських перчин
0,5 кілограма філе курки
3 середні помідори
3 столові ложки сметани
150 грамів твердого сиру
сіль
чорний мелений перець
зелень
Спробуйте ще рецепт перцю, фаршированого сиром та морквою.
Як приготувати перець з курятиною
- Перчини помити і розрізати уздовж. Очистити від насіння. Плодоніжки бажано залишити, щоб помістилося більше начинки.
- Куряче філе порізати дрібними кубиками.
- Помідори ошпарити, зняти шкірку і теж порізати кубиками.
- Змішати курятину, помідори, подрібнену зелень, сметану. Масу посолити й поперчити.
- Половинки перців наповнити фаршем та викласти на деко.
- Поставити у духовку, розігріту до температури 180 градусів, на 30 хвилин. Вийняти, посипати тертим сиром і поставити у духовку ще на 10 хвилин.
Радимо також приготувати піцу з салямі та болгарським перцем.
Нам цікава ваша думка, тому прохання прокоментувати рецепт фаршированого куркою перцю.