Болгарський перець, фарширований сиром та морквою

Ця смачна, ароматна й поживна закуска прикрасить і святковий стіл, і звичайну сімейну вечерю. Рецепт перцю, фаршированого сиром та морквою, актуальний саме зараз, коли перець можна вирвати просто на грядці.

Інгредієнти для закуски із болгарського перцю

  • 4 штуки болгарського перцю

  • 1 морквина

  • 200 грамів твердого сиру

  • 2 зубки часнику

  • майонез

Спробуйте також приготувати яйця, фаршированы сиром.

Як приготувати перець, фарширований сиром та морквою

  • Перчини краще вибирати вужчі і довші, а також правильної форми (не криві).
  • Вийняти у перцю плодоніжки і порожнину щільно начинити салатом.
  • Для салату моркву почистити і дрібно потерти. Сир і часник теж дрібно потерти. Заправити майонезом і вимішати.
  • Начинені перчини покласти в холодильник не менш як на 2 години.
  • Вийняти з холодильника і порізати упоперек на шматочки товщиною 1 сантиметр.
  • Кружальця викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Також зелень можна додавати у салат, яким начиняєте перець.

Радимо також рецепт підливи до макаронів із болгарським перцем.

Своїми міркуваннями про рецепт фаршированого перцю діліться у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора