«Ананаси» з кабачків на зиму
Щоб не купувати дорогої закордонної екзотики, українські господині придумали, як власноруч зробити ананаси, які не відрізниш від справжніх. І тут їх виручив універсальний овоч – кабачок.
Інгредієнти для страви
Спробуйте ще приготувати консервовані на зиму кабачки.
Як приготувати ананаси із кабачків
- Кабачки порізати в миску кубиками і залити холодною перевареною водою, у якій заздалегідь розчинили лимонну кислоту. У такому вигляді кабачки повинні настоюватися 8-10 годин при кімнатній температурі (можна залишити на ніч).
- Після цього до кабачків додати цукор та ананасову есенцію, усе добре розмішати, викласти у каструлю з антипригарним дном і поставити на вогонь.
- Коли цукор повністю розчиниться, кабачки розкласти у півлітрові банки, залити сиропом, що залишився і стерилізувати 10 хвилин.
- Після цього винести банки у прохолодне місце.
Дізнайтеся також рецепт кабачкової ікри.
Якщо вам сподобався рецепт «ананасів» з кабачків на зиму, прокоментуйте його на сайті та поширте в соцмережах.