07.08.2015

Салат «Французький» з морквою та свіжим яблуком

Цей салат один з тих, що готуються найшвидше. Та й продуктів особливих він не потребує. Якщо треба придумати щось швидко на вечерю – цей рецепт вас виручить. Не зіпсує салат «Французький» і святкового столу. 

Інгредієнти для салату

  • 1 цибулина

  • 1 яблуко

  • 2 яйця

  • 1 велика морквина

  • 100 грамів твердого сиру

  • майонез

  • сіль, цукор, оцет

Спробуйте також приготувати котлети з яблуком.

Як приготувати салат «Французький»

  • Цибулину порізати дрібно, перемішати з сіллю, цукром та оцтом і залити кип’ятком. Дати постояти хвилин 15. Однак можна цього й не робити, а класти цибулю одразу на дно тарілки.
  • Поверх на грубу тертку стерти яблуко. Змастити майонезом.
  • Тепер на черзі яйця. Їх теж потрібно стерти на грубу тертку. Далі – майонез, на який так само тремо дві третини твердого сиру.
  • Знову кладемо шар майонезу, на нього – дрібно потерту моркву.
  • Потім мастимо майонезом і зверху тремо решту сиру.

Радимо ще рецепт салату з авокадо.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.