06.03.2016

Салат з пекінської капусти і кальмарів

Рецепт простого, але водночас смачного, хрусткого, вітамінного салату з пекінської капусти і кальмарів – легкий у приготуванні. Він стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру. Інгредієнти можна змінювати або доповнювати, від цього салат не стане гіршим, навпаки – виграє, адже ви обиратимете складники на власний смак.

Інгредієнти для салату

Спробуйте ще приготувати салат з пекінської капусти із копченою скумбрією. 

Як приготувати салат

  • Пекінську капусту промити, просушити і порізати.
  • Куряче філе промити і відварити в підсоленій воді до готовності, дістати з води, охолодити і порізати на шматочки – соломкою або кубиками.
  • Філе кальмара почистити, промити і відварити до готовності (не довше 10 секунд, опустивши в підсолений окріп), охолодити і порізати так само, як і філе курки.
  • Болгарський перець промити, почистити від насіння і порізати кубиками.
  • Помідори помити, розділити на половинки і порізати кубиками.
  • Яблуко краще обрати кисло-солодке, помити, почистити і порізати невеликими шматочками, збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли.
  • Перемішати всі інгредієнти, посолити і заправити натуральним йогуртом або сметаною, ретельно перемішати.

Рекомендуємо також рецепт салату з пекінської капусти та плавленого сиру.

Сподобався рецепт – діліться з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.