Салат з пекінської капусти і кальмарів
Рецепт простого, але водночас смачного, хрусткого, вітамінного салату з пекінської капусти і кальмарів – легкий у приготуванні. Він стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру. Інгредієнти можна змінювати або доповнювати, від цього салат не стане гіршим, навпаки – виграє, адже ви обиратимете складники на власний смак.
Інгредієнти для салату
300 грамів пекінської капусти
300 грамів курячого філе
2 помідори
3 кальмари
1 яблуко
натуральний йогурт
лимонний сік
сіль.
Спробуйте ще приготувати салат з пекінської капусти із копченою скумбрією.
Як приготувати салат
- Пекінську капусту промити, просушити і порізати.
- Куряче філе промити і відварити в підсоленій воді до готовності, дістати з води, охолодити і порізати на шматочки – соломкою або кубиками.
- Філе кальмара почистити, промити і відварити до готовності (не довше 10 секунд, опустивши в підсолений окріп), охолодити і порізати так само, як і філе курки.
- Болгарський перець промити, почистити від насіння і порізати кубиками.
- Помідори помити, розділити на половинки і порізати кубиками.
- Яблуко краще обрати кисло-солодке, помити, почистити і порізати невеликими шматочками, збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли.
- Перемішати всі інгредієнти, посолити і заправити натуральним йогуртом або сметаною, ретельно перемішати.
Рекомендуємо також рецепт салату з пекінської капусти та плавленого сиру.
Сподобався рецепт – діліться з друзями в соціальних мережах.