Цибулеві кільця в пивному клярі

Хто бодай раз куштував цибулеві кільця в пивному клярі, знає, що кращої закуски до пива годі й шукати. Приготувати ці ароматні кілечка в хрусткій оболонці під силу навіть новачку в кулінарії, зате смакуватиме всім. А ще рум’яними кільцями можна прикрасити будь-яку страву до святкового столу. До речі, перед приготуванням цієї страви пива рекомендується купувати у десять разів більше, ніж вказано в рецепті.

Ingredients

Полюбляєте страви з підсмаженою хрусткою скоринкою? Спробуйте приготувати рибу в італійському клярі.

Directions

  • Цибулю нарізати кільцями. Якщо цибуля надто «сердита», вимочити нарізані кільця в молоці 10 хвилин.
  • Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з борошном, пивом і сіллю.
  • Білки збити окремо і маленькими порціями ввести у жовткову масу.
  • Додати улюблені спеції. Залишити кляр настоятися хвилин 15.
  • Якщо цибулеві кільця вимочувалися в молоці, викласти їх на паперову серветку, щоб просушилися.
  • На добре розігріту пательню щедро налити олії. По одному вмочувати кільця у кляр і викладати на пательню. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору. Викладати на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію.
  • Подавати з кисло-солодким майонезним або сметанним соусом, або як закуску до пива.

Рекомендуємо також рецепт французького цибулевого пирога.

Вам посмакував рецепт цибулевих кілець у пивному клярі? Любите прості та невибагливі закуски до пива, які можна приготувати в домашніх умовах? Будь ласка, напишіть про них у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора