Бутерброди: 21 рецепт смачного мистецтва сніданків

Поділитись публікацією:

Хто сказав, що бутерброди – це примітивно, нашвидкуруч і “коли нема часу заморочуватися”?  Автори цих бутербродів доводять інше: це хороша  можливість для розгулу кулінарної фантазії!

Судіть самі…

Шматочки груші, сир рікотта, лимонний сік
Шматочки груші, сир рікотта, лимонний сік
Фініки, сир фета, подрібнений мигдаль
Фініки, сир фета, подрібнений мигдаль
Шматочки ананаса, сир, кеш"ю
Шматочки ананаса, сир, кеш”ю
Пюре з квасолі, соус сальса, коріандр, яєшня
Пюре з квасолі, соус сальса, коріандр, яєшня
Сливи, арахісове мало, насіння льону
Сливи, арахісове мало, насіння льону
Горохове пюре, скибка помідора, яєшня
Горохове пюре, скибка помідора, яєшня
Пюре з авокадо, соєві боби, капуста, лимонний сік
Пюре з авокадо, соєві боби, капуста, лимонний сік
Підсмажена капуста, омлет, сир
Підсмажена капуста, омлет, сир
Хумус, подрібнені грецькі горіхи, насіння граната
Хумус, подрібнені грецькі горіхи, насіння граната
Селера, родзинки, арахісове масло
Селера, родзинки, арахісове масло
Яблуко, мед, сир з пліснявою
Яблуко, мед, сир з пліснявою
Полуниця, козячий сир, соєві боби, бальзамічний оцет, морська сіль
Полуниця, козячий сир, соєві боби, бальзамічний оцет, морська сіль
Скибки манго, моцарелла, сік лайма, морська сіль
Скибки манго, моцарелла, сік лайма, морська сіль
Диня, грецькі горіхи, козячий сир
Диня, грецькі горіхи, козячий сир
Сушений інжир, сир рікотта, кунжут
Сушений інжир, сир рікотта, кунжут
Малина, ожина, базилік, вершковий сир
Малина, ожина, базилік, вершковий сир
Копчений лосось, огірок, сир, зелена цибуля
Копчений лосось, огірок, сир, зелена цибуля
Банан, арахісове масло, насіння чіа
Банан, арахісове масло, насіння чіа
Овочі кімчі, яйце, зварене вкруту, насіння кунжута
Овочі кімчі, яйце, зварене вкруту, насіння кунжута
Авокадо, сир фета, гранат, оливкова олія
Авокадо, сир фета, гранат, оливкова олія
Соус маринара, яйце пашот, сир, базилік
Соус маринара, яйце пашот, сир, базилік
Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...