Торт «П’яна вишня»

Цей бісквітно-шоколадно-вишневий торт – справжня класика. Варіантів його приготування чимало. Головне ж – чудове і неповторне поєднання шоколаду і вишні. Пропонуємо ще один рецепт.


Інгредієнти для торта

Тісто:

5 яєць

1,5 склянки цукру

2 склянки борошна

2 столові ложки какао

2 чайні ложки розпушувача

Крем:

1 банка згущеного молока (370 г)

250 грамів вершкового масла

300 грамів свіжих (заморожених) або консервованих вишень без кісточок

100 грамів горілки або коньяку.

 

Можете ще приготувати торт «Вишневе задоволення».

Як приготувати торт з вишнями

Вишні змішати з алкоголем і настоювати кілька годин. Можна залишити на ніч.

Білки збити з цукром, додати жовтки, продовжити збивання.

Всипати борошно, какао і розпушувач. Ретельно переміщати. Спекти корж. Він повинен вийти високий.

Верх його акуратно зрізати і покласти збоку. М’якоть вибрати і дрібно порізати.

Масло збити з вареним згущеним молоком.

Третину крему відкласти, а в решту всипати крихти з торта, покласти вишні (перед цим відцідити) і все вимішати. Цією сумішшю наповнити порожній корж (з якого вибирали м’якоть).

Зрізаним верхом прикрити торт. Змастити кремом. Прикрасити на свій смак.

 

Радимо також рецепт торта “Жіночі примхи”.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone