Татен із гарбуза

Татен – популярний французький перевернутий пиріг. Його можна готувати з яблуками, абрикосами, тощо. Оскільки гарбуз у нас зараз є сезонним, пропонуємо чудовий варіант його використання, який, без сумніву, припаде до смаку абсолютно всім, навіть маленьким привередам.

Ingredients

Спробуйте також приготувати єгипетський пиріг із заварним кремом 

Directions

  • Борошно і масло посікти ножем.
  • Додати воду, сіль, замісити тісто, поставити в холодильник на півгодини.
  • Приготувати карамель: розтопити вершкове масло і цукор до золотистого кольору, зняти з вогню, перелити у форму для випікання.
  • Гарбуз помити, почистити, порізати середніми шматочками.
  • Покласти гарбуз на готову карамель.
  • Розкачати тісто і викласти зверху на гарбуз з карамеллю.
  • Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин, до зарум’янення тіста.
  • Готовий пиріг гарячим одразу перевернути на посудину.

Рекомендуємо також рецепт гарбузового кексу на кефірі. 

Якщо вам сподобався рецепт татена з гарбузом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора