Шведське желейне варення «Сілт»
Сілт – шведське желейне варення, яке можна робити з всіх видів ягід. У шведів – це один з топових рецептів. Надзвичайно смачним воно виходить з брусниць, малини, полуниць. Смак просто неперевершений, їсться – буквально ложками, адже воно не надто солодке і дуже ніжне. Ідеальний варіант для десертів.
Спробуйте також приготувати варення з зелених грецьких горіхів
Directions
- Ягоди помити, почистити, викласти в каструлю і поставити на вогонь.
- Через 20 хвилин після закипання ягоди зняти з вогню.
- Засипати ягоди цукром, розмішати до повного розчинення.
- Ще гарячим розкласти в стерилізовані банки, закатати.
Рекомендуємо ще рецепт сливово-шоколадного варення
Якщо вам сподобався рецепт шведського желейного варення “Сілт”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.