Суп «Лагман»
Середньоазійська страва, яку одночасно відносять і до перших страв, і до других. А регулювати цей процес можна за допомогою м’ясного бульйону. Коли його багато – це суп, а коли мало – це рагу. Пропонуємо приготувати «Лагман» за нашим рецептом.
Інгредієнти для супу
Спробуйте ще приготувати суп “Харчо”.
Як приготувати суп «Лагман»
- М’ясо промити, порізати невеличкими кубиками і підсмажити до золотистого кольору з обох боків. Для цього краще м’ясо смажити невеличкими порціями, а сковорідку обрати глибоку, з високими бортиками.
- Перець помити, очистити від серединки з насінням і порізати невеличкими кубиками.
- Помідори помити, ошпарити кип’ятком, зняти шкірку і порізати кубиками.
- Цибулю почистити, помити і порізати невеличкими шматочками.
- У сковорідку до м’яса додати порізані помідори, перець і цибулю, все акуратно перемішати, смажити на середньому вогні, постійно помішуючи, приблизно 7 хвилин.
- М’ясний бульйон підігріти і влити в сковорідку до м’яса з овочами, довести до кипіння, зменшити вогонь і залишити на годину варитись.
- Локшину відварити до готовності, процідити і залишити в друшляку, щоб стекла зайва волога.
- Підготувати глибоку тарілку, покласти трішки готової локшини та залити бульйоном з м’ясом і овочами.
- Часник і петрушку дрібненько порізати і додати в суп.
- Подавати суп дуже гарячим.
Рекомендуємо також рецепт французького цибулевого супу.
Приготуйте «Лагман» за нашим рецептом і діліться інформацією в коментарях. Також не забувайте ділитись рецептом з друзями в соціальних мережах