Суп «Харчо»

Традиційний суп кавказької кухні – «Харчо», що в перекладі означає «суп з яловичини». Існує безліч інтерпретацій приготування супу харчо з використанням свинини, баранини і навіть птиці. Приготуйте гостренький, пряний супчик за класичним рецептом, який ми вам пропонуємо.

Інгредієнти для супу

Спробуйте ще приготувати томатно-гречаний суп.

Як приготувати суп харчо

  • У каструлю покласти яловичину, залити холодною водою і варити на маленькому вогні близько 40 хвилин.
  • Цибулю почистити, помити і порізати півкільцями, викласти на сковорідку та підсмажити на олії до прозорості, додати томатну пасті продовжувати смажити ще 5-7 хв.
  • З бульйону дістати м’ясо, а в каструлю додати обсмажену цибулю з томатною пастою, все перемішати і продовжувати варити на маленькому вогні.
  • В бульйон додати промитий рис, аджику і соус ткемалі, перемішати і варити, поки рис не стане майже готовий. Тоді додати яловичину, яку раніше вийняли з бульйону.
  • Посолити, поперчити, додати дрібку цукру, спеції і перемішати, не знімаючи з плити.
  • Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати кубиками.
  • У бульйон додати порізані помідори, подрібнену зелень і часник, перемішати і довести до кипіння, зняти з вогню.
  • Подрібнити волоські горіхи. Налити суп у тарілку і посипати горіхами.

Перегляньте також 8 правил, як зварити ідеальний суп.

Готуйте і смакуйте традиційний суп харчо та діліться рецептом із друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора