Лимонне печиво з сиром

Ніжне печиво, яке тане в роті та чудово поєднується із запашною кавою. Готується воно дуже швидко та ще й з простих та доступних продуктів. Усі тонкощі та технологія приготування у рецепті.


Інгредієнти для печива

100 грамів кисломолочного сиру

100 грамів борошна

50 грамів вершкового масла

50 грамів цукру

3 столові ложки цукрової пудри

1 чайна ложка меду

3 грами розпушувача для тіста

1 яйце

лимонна цедра

ванільний цукор.

 

Спробуйте ще приготувати шоколадні кекси із сирною начинкою.

Як приготувати лимонне печиво

Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку, додати цукрову пудру і куряче яйце, ретельно перемішати.

Вершкове масло розтопити на водяній бані, трішки охолодити і додати в сирну масу, все добре вимішати.

Додати мед і ванільний цукор, ретельно перемішати. Якщо мед надто густий, його розтопити на водяній бані.

Борошно просіяти, додати розпушувач для тіста і відправити в сирну масу, збити міксером до однорідності на низькій швидкості.

Лимон помити і натерти цедру, додати її в тісто і все ретельно вимішати руками.

Розкачати тісто і вирізати за допомогою формочок потрібні фігурки або розкачати тісто ковбаскою, порізати на невеликі шматочки і сформувати з них кругле печиво.

Деко для запікання застелити пергаментом і змазати вершковим маслом або олією, викласти печиво.

Поставити в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 180º, доки печиво не стане рівномірно золотистим.

Поки печиво випікається, можна приготувати глазур для оздоблення печива: 3 столові ложки цукрової пудри перемішати з половиною столової ложки води, щоб не була надто рідка.

Готове печиво дістати з духовки, охолодити і прикрасити глазур’ю. Для прикраси також можна використовувати шоколадну глазур.

Рекомендуємо також рецепт печива “Сирні вузлики”.

Спробуйте приготувати ніжне, ароматне печиво до кави і діліться рецептом з друзями в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone