12.05.2015

Шарлотка з яблуками

Чудовий рецепт смачного, надзвичайно ніжного десерту практично з нічого. Такого ви ще не куштували!

Інгредієнти

  • 100 г масла

  • 0,5 ч. ложки кориці

  • 150 г мелених сухарів

  • 1 ч. ложка меленої апельсинової цедри

  • 50 г цукру

  • 500 г яблук.

Спробуйте також приготувати простий яблучний пиріг без тіста.

Приготування

  • Яблука почистити від шкірки, нарізати скибками. Злегка притушити у маслі на сковорідці з додаванням цукру і цедри.
  • Змішати розм’якшене масло з цукром, корицею і сухарями. Залишити на деякий час суміш, щоб крихти ввібрали масло.
  • Викласти половину тіста у форму, притискаючи до стінок, щоб вийшла основа і стінки шарлотки. Всередину викласти тушковані яблука.
  • Засипати залишками суміші з масла, кориці і сухарів. Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 25 хв, доки шарлотка стане золотистою.

Рекомендуємо також рецепт яблучної шарлотки від Джулії Чайлд.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.