«Нутелла» по-простому

Скибка звичайного хліба або батона, помащена такою шоколадною пастою, перетвориться на десерт.

Ingredients

  • 2 скл. молока

  • по 3 ст. ложки какао і борошна

  • по 50 г масла і горіхів

  • 0,5 скл. цукру

Спробуйте також приготувати шоколадну ковбаску.

Directions

  • У склянці підігрітого молока добре розмішати какао і борошно, цукор.
  • Додати 1 скл. кип’яченого молока і знову вимішати.
  • Варити 15 хв, за 5 хв до закінчення покласти масло і подрібнениі горіхи.
  • Коли охолоне, намазати на скибочку хліба або багета.

Рекомендуємо також переглянути 30 рецептів канапок.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора