Салат з гарбуза і буряка

Дуже смачний і незвичний салат. Про користь годі й говорити – вона просто неоцінена. Особливого смаку додає кунжут та лляна олія. Щоправда її можна замінити і оливковою або ж навіть кунжутною. І смачно, і ситно, і фігура в порядку.

Ingredients

Спробуйте також приготувати салат із червоної риби з ківі 

Directions

  • Окремо відварити буряк і гарбуз, буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15.
  • Потім почистити і нарізати великими кубиками.
  • Замаринувати ці шматочки в соєвому соусі 15 хвилин.
  • Процідити і викласти в посудину.
  • Сир «Фета» порізати кубиками, покласти на овочі.
  • Рукулу пошматувати руками, покласти на «Фету».
  • Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат.
  • Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.

Рекомендуємо ще рецепт теплого салату з козячим сиром, помідорами та руколою

Якщо вам сподобався рецепт салату з гарбуза і буряка, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора