Салат з гарбуза і буряка

Дуже смачний і незвичний салат. Про користь годі й говорити – вона просто неоцінена. Особливого смаку додає кунжут та лляна олія. Щоправда її можна замінити і оливковою або ж навіть кунжутною. І смачно, і ситно, і фігура в порядку.
Ingredients
Спробуйте також приготувати салат із червоної риби з ківі
Directions
- Окремо відварити буряк і гарбуз, буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15.
- Потім почистити і нарізати великими кубиками.
- Замаринувати ці шматочки в соєвому соусі 15 хвилин.
- Процідити і викласти в посудину.
- Сир «Фета» порізати кубиками, покласти на овочі.
- Рукулу пошматувати руками, покласти на «Фету».
- Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат.
- Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.
Рекомендуємо ще рецепт теплого салату з козячим сиром, помідорами та руколою
Якщо вам сподобався рецепт салату з гарбуза і буряка, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.