Кролятина, тушкована у вершках

М’ясо виходить м’яке, соковите і ніжне. В якості гарніру можна подавати рис, картопляне пюре. Можна вживати, як самостійну страву з бездріжджовим хлібом з висівками. Надзвичайно корисна і ситна, збагачена білками їжа.
Спробуйте ще приготувати рибне філе, тушковане з овочами
Directions
- Кролик вимочити добу у солоній воді.
- Розділити на шматочки, обмажити на жирові до золотистого кольору.
- Цибулю і моркву порізати кубиками.
- У форму для випікання викласти шарами: цибуля, морква, кріль і знову повторити в цій же послідовності, додати спеції за смаком.
- Все залити вершками і поставити на мінімальний вогонь тушкуватися на годину.
Рекомендуємо ще рецепт яловичини у томатному соусі
Якщо вам сподобався рецепт кролятини, тушкованої у вершках, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.