Кролятина, тушкована у вершках

М’ясо виходить м’яке, соковите і ніжне. В якості гарніру можна подавати рис, картопляне пюре. Можна вживати, як самостійну страву з бездріжджовим хлібом з висівками. Надзвичайно корисна і ситна, збагачена білками їжа.

Ingredients

  • 1 кг кролятини

  • 250 г моркви

  • 250 г цибулі

  • 0,5 л 20 % вершків

  • жир

  • спеції за смаком

Спробуйте ще приготувати рибне філе, тушковане з овочами 

Directions

  • Кролик вимочити добу у солоній воді.
  • Розділити на шматочки, обмажити на жирові до золотистого кольору.
  • Цибулю і моркву порізати кубиками.
  • У форму для випікання викласти шарами: цибуля, морква, кріль і знову повторити в цій же послідовності, додати спеції за смаком.
  • Все залити вершками і поставити на мінімальний вогонь тушкуватися на годину.

Рекомендуємо ще рецепт яловичини у томатному соусі 

Якщо вам сподобався рецепт кролятини, тушкованої у вершках, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора