Рулетики з грибами до борщу
Ще один рецепт пиріжків до борщу. Хіба обов’язково це мають бути пампушки? Зовсім ні. Ось вам чудова ідея приготування пирогів з капустою та грибами на новий лад. Господині оцінять, чоловіки похвалять, а діти розметуть враз!
Ingredients
- Інгрідієнти для тіста
1 скл. борошна
20 г дріжджів
1 яйце + 1 жовток
1 ч. ложка цукру
0,5 скл. теплого молока
3 ст. ложки соняшникової олії
дрібка солі
- Інгрідієнти для начинки
500 г грибів
1 цибулина
2 яйця
2 ст. ложки олії
сіль, перець
Приготуйте також пиріжки до борщу “Бомбочки”.
Directions
- Дріжджі розчинити в теплому молоці, додати цукор і залишити розчин у теплі. Коли опара підіде, вибити яйце, всипати сіль і борошно і замісити тісто.
- Вимішувати слід, поки тісто не почне відлипати від рук, після чого додати олію і знову замісити.
- Приготувати начинку: цибулю порізати кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору, додати капусту, тушкувати до м’якості.
- Гриби почистити, порізати шматочками і теж обсмажити. Змішати разом овочі, гриби, яйця, посолити і поперчити начинку.
- Тісто розкачати тонким пластом, рівномірно покрити начинкою, згорнути у вигляді рулета і порізати поперек шматочками довжиною близько 3 см.
- Викласти рулетики на змащене олією деко і залишити в теплому місці, через годину рулетики змастити жовтком і випікати за температури 190 градусів близько 20 хв.
- За 3 хв до готовності можна посипати потертим твердим сиром.
Скуштуйте також пампушки з часником до борщу.
Якщо вам сподобався рецепт пиріжків з грибами до борщу, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соцмережах.