27.01.2015

Рулетики з грибами до борщу

Ще один рецепт пиріжків до борщу. Хіба обов’язково це мають бути пампушки? Зовсім ні. Ось вам чудова ідея приготування пирогів з капустою та грибами на новий лад. Господині оцінять, чоловіки похвалять, а діти розметуть враз!

Інгредієнти

  • Інгрідієнти для тіста
  • 1 скл. борошна

  • 20 г дріжджів

  • 1 яйце + 1 жовток

  • 1 ч. ложка цукру

  • 0,5 скл. теплого молока

  • 3 ст. ложки соняшникової олії

  • дрібка солі

  • Інгрідієнти для начинки
  • 500 г грибів

  • 1 цибулина

  • 2 яйця

  • 2 ст. ложки олії

  • сіль, перець

Приготуйте також пиріжки до борщу “Бомбочки”.

Приготування

  • Дріжджі розчинити в теплому молоці, додати цукор і залишити розчин у теплі. Коли опара підіде, вибити яйце, всипати сіль і борошно і замісити тісто.
  • Вимішувати слід, поки тісто не почне відлипати від рук, після чого додати олію і знову замісити.
  • Приготувати начинку: цибулю порізати кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору, додати капусту, тушкувати до м’якості.
  • Гриби почистити, порізати шматочками і теж обсмажити. Змішати разом овочі, гриби, яйця, посолити і поперчити начинку.
  • Тісто розкачати тонким пластом, рівномірно покрити начинкою, згорнути у вигляді рулета і порізати поперек шматочками довжиною близько 3 см.
  • Викласти рулетики на змащене олією деко і залишити в теплому місці, через годину рулетики змастити жовтком і випікати за температури 190 градусів близько 20 хв.
  • За 3 хв до готовності можна посипати потертим твердим сиром.

Скуштуйте також пампушки з часником до борщу.

Якщо вам сподобався рецепт пиріжків з грибами до борщу, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.