09.07.2015

Пиріжки до борщу «Бомбочки»

Борщ має бути таким, щоби після нього їсти півдня не просили. А допоможуть його таким зробити ці пиріжки. Готувати їх дуже просто, а начинку можна зробити будь-яку.

Інгредієнти для пиріжків

  • 3–3,5 скл. борошна

  • 1 скл. води (окріп)

  • 4 ст. ложки олії

  • по 1 ч. ложці солі та цукру.

  • Для начинки:
  • 5 помідорів

  • 200 г сиру

  • 2 зубці часнику

  • зелень сіль.

Спробуйте приготувати до борщу сигари (пиріжки з капустою).

Як готувати «Бомбочки» до борщу

  • Помідори порізати кружальцями. Сир розім’яти вилкою, посолити, видавити часник, додати порізану зелень і перемішати.
  • У воді (окропі) розмішати цукор і сіль, додати олію, борошно. Вимісити м’яке тісто.  Залишити на 30 хв.
  • Розкачати половину тіста у великій тонкий пласт. Розкласти на тісто кружечки помідорів не ближче ніж 3 см один від одного.
  • На помідори викласти начинку. Розкачати другий пласт тіста, накрити ним перший.
  • Склянкою відповідного діаметру вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора.
  • Смажити пиріжки у великій кількості олії з обох сторін. Викласти на паперовий рушник.

Скуштуйте також сирні равлики.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.