Пиріжки до борщу «Бомбочки»
Борщ має бути таким, щоби після нього їсти півдня не просили. А допоможуть його таким зробити ці пиріжки. Готувати їх дуже просто, а начинку можна зробити будь-яку.
Інгредієнти для пиріжків
3–3,5 скл. борошна
1 скл. води (окріп)
4 ст. ложки олії
по 1 ч. ложці солі та цукру.
- Для начинки:
5 помідорів
200 г сиру
2 зубці часнику
зелень сіль.
Спробуйте приготувати до борщу сигари (пиріжки з капустою).
Як готувати «Бомбочки» до борщу
- Помідори порізати кружальцями. Сир розім’яти вилкою, посолити, видавити часник, додати порізану зелень і перемішати.
- У воді (окропі) розмішати цукор і сіль, додати олію, борошно. Вимісити м’яке тісто. Залишити на 30 хв.
- Розкачати половину тіста у великій тонкий пласт. Розкласти на тісто кружечки помідорів не ближче ніж 3 см один від одного.
- На помідори викласти начинку. Розкачати другий пласт тіста, накрити ним перший.
- Склянкою відповідного діаметру вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора.
- Смажити пиріжки у великій кількості олії з обох сторін. Викласти на паперовий рушник.
Скуштуйте також сирні равлики.