22.10.2015

Рибний шашлик

Цей рецепт – альтернатива традиційному шашлику зі свинини або баранини. Рибний шашлик має кілька переваг: він низькокалорійний, швидкий у приготуванні, а ще його можна підсмажити просто на пательні, коли погода не підходить для поїздки на природу.

Інгредієнти для рибного шашлику

  • 1 кг рибного філе

  • сік одного лимона

  • 2 яйця

  • борошно.

Скуштуйте також шашлик м’ясний у духовці.

Як приготувати рибний шашлик

  • Мясо відділити від хребта і кісток або використати філе, порізати смужками поздовж, посолити, поперчити, полити лимонним соком і залишити маринуватися на 1 год.
  • Потім смужки змійкою настромити на шпажки, вмочити спершу в борошно, а потім у збиті з сіллю яйця, смажити на сковорідці.

Радимо також переглянути 8 інших рецептів нетрадиційних шашликів.

Якщо вам сподобався рецепт рибного шашлику, будь ласка, напишіть про це у коментарях та поширте допис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.