22.10.2015

Бісквітний рулет з бананом

Цей простий і швидкий у приготуванні рулет вдасться навіть у тих господинь, які досі не готували бісквітного тіста. Спробуйте! Рецепт – простіше не буває!

Інгредієнти для бісквітного рулета

  • Для бісквіту:
  • 4 яйця

  • 200 г цукру

  • 4 ст. ложки води

  • 150 г борошна

  • 1 ст. ложка порошку для печива.

  • Крем:
  • 300 г сметани

  • 150 г цукру

  • Для начинки:
  • 2 банани

Скуштуйте також яблучно-бісквітний рулет.

Як приготувати бісквітний рулет

  • Для бісквіту відділити білки від жовтків, збити білки з цукром, поступово ввести жовтки, збиваючи на малій швидкості, додати воду, борошно, порошок для печева, вилити на підготовлену широку бляшку, встелену пергаментом для запікання.
  • Пекти за темперератури 180 градусів 30-35 хв.
  • Тим часом сметану збити з цукром.
  • Коли тісто спечеться, вийняти з бляшки, ще теплим скрутити у рулет разом з пергаментом і охолодити.
  • Коли схолоне, обережно розкрутити, відділити від пергаменту, змастити кремом, вздовж краю покласти банани, скрутити рулетом. Можна полити шоколадом.

Радимо також приготувати бісквітний рулет з повидлом нашвидкуруч.

Якщо вам сподобався рецепт бісквітного рулета з бананом, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.