Шашлик у духовці
Втомилися від міської суєти, а для омріяного відпочинку в лісі чи біля озера все ніяк не знайдеться часу? Повідчиняйте усі вікна, вийдіть на балкон і влаштуйте собі хатній пікнік. Для такої оказії можна приготувати шашлик в духовці. І не просто шашлик, а з картопелькою.
Ingredients
1 кг свинячого, курячого або баранячого м’яса, порізаного й замаринованого
8-10 середніх картоплин
Рецепт маринаду для шашлика можна обрати будь-який із 15-ти найкращих або скористатися своїм улюбленим.
Рекомендуємо також приготувати сиро-в’ялену полядвицю.
Directions
- Картоплю почистити, порізати на брусочки. Посолити, поперчити, викласти на змещене олією деко.
- Замариновані шматочки м’яса вдягнути на дерев’яні шампури.
- Покласти шашлики зверху на картоплю.
- Поставити деко в розігріту духовку. Запікати близько 30 хв. Коли верх шашликів зарум’яниться, перевернути кожен і продовжити запікати ще 30 хв.
- Дістати з духовки. Викласти картоплю на широку таріль, шашлики покласти зверху. Подавати з зеленню.
Спробуйте також приготувати шашлик у банці в домашніх умовах.
Якщо вам сподобався рецепт шашлика в духовці, прокоментуйте це у соціальних мережах і поділіться ним з друзями.