Піца з салямі, печерицями та болгарським перцем
Така піца сподобається усім – і не завдяки ковбасі та майонезу, яких за рецептом не так уже й багато. Ці продукти лише додадуть властивого для піци смаку. Страва вийде надзвичайно соковитою і багатою завдяки великій кількості свіжих овочів, грибів. Спечіть піцу – зробіть собі та своїй сім’ї свято на один день.
Інгредієнти для піци
Радимо ще приготувати піцу на сковороді.
Як приготувати піцу з салямі
- З борошна, теплої води, дріжджів, цукру та солі замісити густе, але м’яке тісто. Місити, поки не почне відставати від рук. Наприкінці долити олії і ще раз вимішати. Поставити його у тепле місце, щоб підійшло.
- Тим часом приготувати начинку.
- Ковбасу, почищені гриби, болгарський перець порізати довільними шматочками. Цибулю і помідори – кубиками.
- Тісто розділити на 2 частини. Таким чином вийде 2 великі – на ціле деко – піци.
- Деко змастити олією, викласти розкачаний корж, змастити кетчупом.
- На кетчуп розкласти ковбасу, гриби, перець, помідори, цибулю. У пачки майонезу відрізати куточок і «пописати» піцу зверху.
- Поставити у духовку, розігріту до 200 градусів. Випікати 15-20 хвилин. Вийняти з духовки, потерти на грубу тертку сир і знову поставити у духовку – щоб розплавився сир.
Різнайтеся також рецепт піци з куркою та ананасами.
Якщо вам сподобався рецепт піци із салямі та болгарським перцем – поширте його у соціальних мережах.