Бісквітний рулет з повидлом нашвидкуруч
Напевно, ви неодноразово потрапляли у ситуацію, коли треба щось швидко придумати до чаю. Наприклад, коли несподівано дізналися про гостей, які вже на порозі. Не варто дуже непокоїтися: кілька яєць, трохи цукру і борошна, а ще кілька ложок повидла у хаті завжди знайдуться. Головне – не забудьте про цей рецепт.
Інгредієнти для рулету
Можна ще спробувати рецепт бісквітного рулета з полуницею.
Як приготувати рулет з повидлом
- Яйця розділити на білки та жовтки, відібравши білки у більшу мисочку.
- Білки збити міксером на густу піну. Поступово, продовжуючи збивати, всипати цукор, потім додати жовтки. Коли цукор розтане, додати борошно і обережно вимішати ложкою.
- Прямокутну чи квадратну форму змастити маслом, присипати борошном і вилити тісто.
- Випікати при температурі 200 градусів приблизно 8-10 хвилин. Важливо не пересушити, бо потім корж неможливо буде згорнути рулетом – він ламатиметься.
- Готовий корж викинути з форми на дошку, швидко змастити повидлом і скрутити у вигляді рулета.
- Зверху присипати цукровою пудрою.
Радимо ще приготувати вафельні рулети з кокосом.
Прокоментуйте рецепт бісквітного рулета нашвидкуруч – і ми знатимемо, чи він вам сподобався.