27.09.2015

Бісквітний рулет з повидлом нашвидкуруч

Напевно, ви неодноразово потрапляли у ситуацію, коли треба щось швидко придумати до чаю. Наприклад, коли несподівано дізналися про гостей, які вже на порозі. Не варто дуже непокоїтися: кілька яєць, трохи цукру і борошна, а ще кілька ложок повидла у хаті завжди знайдуться. Головне – не забудьте про цей рецепт.

Інгредієнти для рулету

  • 3 яйця

  • 0,5 склянки цукру

  • 0,5 склянки борошна

  • 4 ложки будь-якого повидла

  • цукрова пудра для посипання

Можна ще спробувати рецепт бісквітного рулета з полуницею.

Як приготувати рулет з повидлом

  • Яйця розділити на білки та жовтки, відібравши білки у більшу мисочку.
  • Білки збити міксером на густу піну. Поступово, продовжуючи збивати, всипати цукор, потім додати жовтки. Коли цукор розтане, додати борошно і обережно вимішати ложкою.
  • Прямокутну чи квадратну форму змастити маслом, присипати борошном і вилити тісто.
  • Випікати при температурі 200 градусів приблизно 8-10 хвилин. Важливо не пересушити, бо потім корж неможливо буде згорнути рулетом – він ламатиметься.
  • Готовий корж викинути з форми  на дошку, швидко змастити повидлом і скрутити у вигляді рулета.
  • Зверху присипати цукровою пудрою.

Радимо ще приготувати вафельні рулети з кокосом.

Прокоментуйте рецепт бісквітного рулета нашвидкуруч – і ми знатимемо, чи він вам сподобався.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.