16.08.2015

Відбивні під «шубою»

Такі відбивні виходять дуже смачні, м’які, ароматні й соковиті. Готувати їх зовсім нескладно, і прикрасять вони будь-який стіл, навіть святковий.

Інгредієнти для відбивних

  • 400 грамів свинячого філе

  • 400 грамів свіжих печериць

  • 0,5 склянки сметани

  • 3 яйця

  • 2 цибулини

  • 2-3 помідори

  • 150 грамів твердого сиру

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • борошно для панірування

  • соняшникова олія для смаження

Радимо також приготувати відбивні у сирному клярі.

Як приготувати відбивні під «шубою»

  • М’ясо тонко порізати і добре відбити на дошці. Посолити й поперчити.
  • Кожен шматочок панірувати в борошні і збитих яйцях та викладати на розігріту з олією сковороду. Обсмажувати з обох боків.
  • Гриби почистити, порізати і підсмажити з цибулею на олії. Додати сметани, посолити і тушкувати, поки не випарується зайва вода.
  • Посмажені відбивні розкласти на деко. На кожен шматок м’яса покласти по ложці грибів, а поверх грибів – кружальця помідора.
  • Насамкінець на кожне кружальце помідора покласти тонку пластинку твердого сиру.
  • Деко поставити у гарячу духовку на 10 хвилин.

Спробуйте ще рецепт відбивних із фаршу.

Якщо вам сподобався рецепт відбивних під «шубою», прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах. Нехай про нього дізнаються ваші друзі.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.