Відбивні під «шубою»
Такі відбивні виходять дуже смачні, м’які, ароматні й соковиті. Готувати їх зовсім нескладно, і прикрасять вони будь-який стіл, навіть святковий.
Інгредієнти для відбивних
400 грамів свинячого філе
400 грамів свіжих печериць
0,5 склянки сметани
3 яйця
2 цибулини
2-3 помідори
150 грамів твердого сиру
сіль
чорний мелений перець
борошно для панірування
соняшникова олія для смаження
Радимо також приготувати відбивні у сирному клярі.
Як приготувати відбивні під «шубою»
- М’ясо тонко порізати і добре відбити на дошці. Посолити й поперчити.
- Кожен шматочок панірувати в борошні і збитих яйцях та викладати на розігріту з олією сковороду. Обсмажувати з обох боків.
- Гриби почистити, порізати і підсмажити з цибулею на олії. Додати сметани, посолити і тушкувати, поки не випарується зайва вода.
- Посмажені відбивні розкласти на деко. На кожен шматок м’яса покласти по ложці грибів, а поверх грибів – кружальця помідора.
- Насамкінець на кожне кружальце помідора покласти тонку пластинку твердого сиру.
- Деко поставити у гарячу духовку на 10 хвилин.
Спробуйте ще рецепт відбивних із фаршу.
Якщо вам сподобався рецепт відбивних під «шубою», прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах. Нехай про нього дізнаються ваші друзі.