Автор Максим Нікітін31 Травня о 00:00244Коментарів немає
Сьогодні печемо пиріг. А щоб він був якнайменше калорійний і якнайбільше корисний, солодку начинку замінюємо соленою. Як відомо, шпинат і сир – джерела незамінних для організму вітамінів та поживних речовин.
Дріжджі розвести у воді з цукром і сіллю. Влити суміш у борошно, замішуючи тісто і по 1 столовій ложці додаючи розтоплене вершкове масло. Замісити густе тісто і поставити його у тепле місце.
Тим часом приготувати начинку. Цибулину дрібно порізати, підсмажити в олії, додати порізаний шпинат, ще трохи посмажити. Зняти з вогню, додати подрібнений часник.
Шпинат змішати з сиром, збитим яйцем та кропом.
Половину тіста розкачати і викласти у форму, зробивши бортики. Усередину викласти всю начинку і прикрити рештою тіста. Зверху пиріг можна помазати яйцем.