06.09.2016

Печінкове рагу з грибами і квасолею

Страва смакує, як гарячою, так і холодною. Печінка додає рагу особливого смаку, квасоля робить її ситною, гриби додають аромату. Якщо приготуєте основні інгредієнти заздалегідь, то ввечері, прийшовши з роботи, ви затратите мінімум часу на приготування страви. Зате – вечеря буде просто чудовою.

Інгредієнти

  • 1 скл. квасолі

  • 100 г сушених грибів (можна свіжі печериці)

  • 250 г курячої або індичої печінки

  • 1 цибулина

  • 2 морквини

  • 3 ст. ложки рослинної олії

  • сіль, перець за смаком

Спобуйте також приготувати овочеве рагу 

Приготування

  • Квасолю замочити на 5 годин, відварити протягом 30 хвилин у підсоленій воді.
  • Гриби замочити протягом 3-ох годин (якщо гриби сухі). Промити, відварити.
  • Печінку очистити від плівки. Відварити хвилин 10. Охолодити і нарізати кубиками.
  • Моркву очистити, натерти на тертці.
  • Цибулю очистити, дрібно порізати.
  • Обсмажити цибулю в олії, додати морку і ще хвилин 7 смажити.
  • Додати печінку і ще смажити 5 хвилин.
  • Гриби розрізати на 2-4 частини, маленькі – лишити цілими.
  • Гриби разом з квасолею викласти у сковорідку до печінки.
  • Додати 1 ст. ложку олії і тушкувати 20 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт овочевого рагу з квасолею у банках 

Якщо вам сподобався рецепт печінкового рагу з грибами і квасолею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.