Печериці у білому вині
Гриби, тушковані з помідорами у вині, розкривають свій смак абсолютно по-новому. А орегано додає особливого пікантного та оригінального аромату. Спробуйте приготувати печериці за цим рецептом. Чудова закуска до рибних та м’ясних страв.
Інгредієнти для печериць у вині
500 г печериць
1/2 склянки білого сухого вина
3 ст. ложки оливкової олії
3 зубці часнику
250 г помідорів
щіпка орегано
сіль, перець до смаку
Спробуйте ще приготувати мариновані печериці нашвидкуруч.
Як приготувати тушковані печериці у білому вині
- Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, порізати тонкими скибочками.
- Очищений часник подрібнити та обсмажити у розігрітій оливковій олії не довше 1 хв.
- Покласти у пательню порізані помідори у власному соку, додати орегано.
- Посолити, поперчити, влити біле вино. Кип’ятити на мінімальному вогні 8-10 хвилин.
- Додати очищені та порізані печериці, посолити, поперчити і готувати ще 10 хвилин, час від часу помішуючи.
- Готові гриби викласти в глибоку тарілку, подавати до столу.
Рекомендуємо також рецепт фаршированих печериць.
Сподобався рецепт печериць, тушкованих у білому вині? Порекомендуйте його своїм друзям у соціальних мережах.