16.11.2015

Печериці у білому вині

Гриби, тушковані з помідорами у вині, розкривають свій смак абсолютно по-новому. А орегано додає особливого пікантного та оригінального аромату. Спробуйте приготувати печериці за цим рецептом. Чудова закуска до рибних та м’ясних страв.

Інгредієнти для печериць у вині

  • 500 г печериць

  • 1/2 склянки білого сухого вина

  • 3 ст. ложки оливкової олії

  • 3 зубці часнику

  • 250 г помідорів

  • щіпка орегано

  • сіль, перець до смаку

Спробуйте ще приготувати мариновані печериці нашвидкуруч.

Як приготувати тушковані печериці у білому вині

  • Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, порізати тонкими скибочками.
  • Очищений часник подрібнити та обсмажити у розігрітій оливковій олії не довше 1 хв.
  • Покласти у пательню порізані помідори у власному соку, додати орегано.
  • Посолити, поперчити, влити біле вино. Кип’ятити на мінімальному вогні 8-10 хвилин.
  • Додати очищені та порізані печериці, посолити, поперчити і готувати ще 10 хвилин, час від часу помішуючи.
  • Готові гриби викласти в глибоку тарілку, подавати до столу.

Рекомендуємо також рецепт фаршированих печериць.

Сподобався рецепт печериць, тушкованих у білому вині? Порекомендуйте його своїм друзям у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.