18.09.2015

Печериці, фаршировані курятиною та сиром фета

У цьому рецепті пропонуємо додати родзинку до начинки, а саме – сир фета, який забезпечить особливо пікантний присмак страві. А куряче філе як основа начинки зробить її ситною та ніжною.

Інгредієнти для фаршированих грибів

Спробуйте ще приготувати фаршировані грибочки.

Як приготувати фаршировані куркою шампіньйони

  • Гриби почистити, ніжки відділити від шапочок.
  • Філе курки дрібно порізати і викласти на розігріту з олією сковороду. Смажити, помішуючи, 5-6 хвилин.
  • Тепер потрібно додати дрібно порізані ніжки грибів і ще трохи смажити. Додати цибулю, а згодом – сметану, змішану з борошном.
  • Усе посолити, поперчити і тушкувати хвилин 10.
  • Коли суміш охолоне, додайте подрібнений сир фета, розмішайте і начиніть шапочки грибів.
  • Зверху покласти тонкі шматочки твердого сиру.
  • Запікати у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 15 хвилин.
  • Готову страву прикрасити свіжою зеленню.

Радимо також рецепт грибних котлет.

«Озвучуйте» свої думки про рецепт фаршированих грибів у коментарях – нам цікаво їх знати.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.