Печериці, фаршировані курятиною та сиром фета
У цьому рецепті пропонуємо додати родзинку до начинки, а саме – сир фета, який забезпечить особливо пікантний присмак страві. А куряче філе як основа начинки зробить її ситною та ніжною.
Інгредієнти для фаршированих грибів
10 великих свіжих печериць
300 грамів курячого філе
1 цибулина
70-80 грамів сиру фета
3 столові ложки сметани
1 столова ложка борошна
100 грамів твердого сиру
соняшникова олія для смаження
чорний мелений перець
Спробуйте ще приготувати фаршировані грибочки.
Як приготувати фаршировані куркою шампіньйони
- Гриби почистити, ніжки відділити від шапочок.
- Філе курки дрібно порізати і викласти на розігріту з олією сковороду. Смажити, помішуючи, 5-6 хвилин.
- Тепер потрібно додати дрібно порізані ніжки грибів і ще трохи смажити. Додати цибулю, а згодом – сметану, змішану з борошном.
- Усе посолити, поперчити і тушкувати хвилин 10.
- Коли суміш охолоне, додайте подрібнений сир фета, розмішайте і начиніть шапочки грибів.
- Зверху покласти тонкі шматочки твердого сиру.
- Запікати у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 15 хвилин.
- Готову страву прикрасити свіжою зеленню.
Радимо також рецепт грибних котлет.
«Озвучуйте» свої думки про рецепт фаршированих грибів у коментарях – нам цікаво їх знати.