Ароматні булочки з часником до борщу
Так, звісно, простіше купити буханець свіжого хліба і натерти його часником або ж намастити маслом із зеленню чи покласти тоненьку скибочку твердого сиру. Але з ароматом свіжоспечених булочок не зрівняється ніщо. Тим паче якщо купити готове листкове тісто – то приготувати їх можна за хвилини. Або ж замісити класичне дріжджове, без яєць. Буде однаково смачно!
Інгредієнти для булочок
500 г листкового тіста
100 г вершкового масла
100 г твердого сиру
4-5 зубців часнику
сіль до смаку
Приготуйте також пиріжки “Бомбочки” до борщу.
Як приготувати ароматні булочки з часником
- Часник почистити, натерти на дрібній тертці або пропустити через часникодавку.
- Вершкове витримати при кімнатній температурі, щоб було м’яким. Додаємо подрібнений часник, потертий на тертку сир, посолити за смаком, добре вимішати.
- Тісто тонко розкачати, змастити часниковою сумішшю.
- Скрутити в рулет, розрізати на частини довільної довжини.
- Деко змастити маслом або застелити пергаментом для випічки, викласти рулетики з часником.
- Розігріти духовку до 180 градусів, поставити деко. Випікати булочки хвилин 20, до зарум’янення.
Радимо також переглянути 8 рецептів найсмачніших пампушок.
Посмакував рецепт ароматних булочок з часником до борщу? Поділіться ним з друзями в соціальних мережах.