20.09.2016

Овочевий суп з фрикадельками з кунжутом

Особливих ноток цій страві надають фрикадельки з кунжутом – неочікувано, але надзвичайно смачно. Броколі та шпинат зараз доступні у свіжому вигляді, однак підійдуть і заморожені. Спробуйте – дуже смачний, легкий і яскравий супчик.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати французький цибулевий суп 

Приготування

  • Цибулю дрібно порізати.
  • Моркву потерти на середній тертці.
  • Броколі і шпинат порізати.
  • Перець і картоплю очистити, порізати кубиками.
  • У фарш додати кунжут, перемішати, сформувати фрикадельки.
  • У каструлі підсмажити на олії цибулю, додати моркву і перець, підсмажити.
  • Додати воду, довести до кипіння.
  • Додати картоплю, знову довести до кипіння.
  • Додати фрикадельки, спеції, варити 15 хвилин.
  • Додати броколі, варити ще 10 хвилин.
  • Додати шпинат, перемішати, зняти з вогню.

Рекомендуємо ще рецепт томатний суп з рисом і фрикадельками 

Якщо вам сподобався рецепт овочевого супу з фрикальками і кунжутом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.