Овочевий суп з фрикадельками з кунжутом
Особливих ноток цій страві надають фрикадельки з кунжутом – неочікувано, але надзвичайно смачно. Броколі та шпинат зараз доступні у свіжому вигляді, однак підійдуть і заморожені. Спробуйте – дуже смачний, легкий і яскравий супчик.
Ingredients
500 г м’ясного фаршу
2 ст. ложки кунжуту
700 г картоплі
200 г болгарського перцю
200 г броколі
100 г шпинату
150 г моркви
150 г цибулі
Спробуйте також приготувати французький цибулевий суп
Directions
- Цибулю дрібно порізати.
- Моркву потерти на середній тертці.
- Броколі і шпинат порізати.
- Перець і картоплю очистити, порізати кубиками.
- У фарш додати кунжут, перемішати, сформувати фрикадельки.
- У каструлі підсмажити на олії цибулю, додати моркву і перець, підсмажити.
- Додати воду, довести до кипіння.
- Додати картоплю, знову довести до кипіння.
- Додати фрикадельки, спеції, варити 15 хвилин.
- Додати броколі, варити ще 10 хвилин.
- Додати шпинат, перемішати, зняти з вогню.
Рекомендуємо ще рецепт томатний суп з рисом і фрикадельками
Якщо вам сподобався рецепт овочевого супу з фрикальками і кунжутом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.