08.09.2016

Томатний суп з рисом і фрикадельками

Смачний і ароматний суп, а готується швидко і просто. Замість свіжих помідорів можна використовувати консервовані – смак буде дещо іншим, однак теж чудовим. Головне – не переварити суп, інакше фрикадельки розповзуться. І не бійтесь експериментувати, додавайте в супчик приправи, які ви найбільше любите, так він стане ще більш насиченим.

Інгредієнти

Приготуйте ще суп з фрикадельками та грибами.

Приготування

  • У фарш додати сухарі, посолити, поперчити, добре перемішати.
  • Помідори очистити від шкірки, збити у блендері.
  • Цибулю дрібно порізати.
  • В каструлю влити 2,5 літри води, закип’ятити. В киплячу воду додати рис.
  • Коли рис закипить, додати фрикадельки і варити ще 5 хвилин.
  • Додати помідори, обжарену на олії або сиру цибулю, посолити, поперчити, варити до готовності.
  • Каструлю з супом зняти з вогню, додати потовчений часник, настояти 30 хвилин.
  • При подачі можна прикрасити зеленню.

Рекомендуємо також рецепт сирного супу з фрикадельками в мультиварці.

Якщо вам сподобався рецепт томатного супу з рисом і фрикадельками, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.