09.08.2015

Вологий шоколадний пиріг

Ви і не зоглядитеся, як у вас на столі опиниться ну дуже шоколадний і дуже вологий пиріг, якого у вас проситимуть ще і ще. А готується він справді швидко і легко. Занотовуйте рецепт!

Інгредієнти для пирога

Можна також приготувати шоколадний кекс.

Як приготувати шоколадний пиріг

  • Цукор, молоко та какао збити міксером до утворення однорідної маси. Розділити її на дві однакові частини.
  • До однієї частини шоколадної суміші додати яйця, олію, борошно з розпушувачем.
  • Форму для випікання змастити маслом і посипати борошном і вилити у неї суміш з борошном
  • Випікати пиріг при температурі 180-200 градусів у продовж 20-25 хвилин.
  • Готовність можна перевірити зубочисткою – на ній не повинно залишатися сирого тіста.
  • Готовий пиріг ще гарячим залити другою половиною шоколадної суміші прямо у формі.
  • Залишити на кілька годин, після чого можна нарізати порційними шматками.

Спробуйте ще рецепт шоколадно-кавового пирога.

Якщо вам посмакував рецепт вологого шоколадного пирога, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах. Нехай поласують і ваші друзі.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.