Оселедець із яблуками
Дещо незвичне, однак дуже вдале і вишукане поєднання слабосоленої риби і кисло-солодкого яблука. Якщо ви ніколи не куштували такої закуски, то неодмінно спробуйте приготувати її за нашим рецептом. Тим паче, що це зовсім просто. А підходить така страва як для буденної трапези, так і для святкового столу.
Ingredients
Спробуйте також приготувати оселедець в томатному соусі.
Directions
- З рибин зняти шкірку і видалити кістки. Філе оселедця порізати на шматочки 2-2,5 см, скласти у глибоку посудину.
- Яблука очистити від шкірки і видалити серцевинку. Порізати соломкою.
- Очищену цибулю порізати півкільцями. Додати в посудину з оселедцем, щедро полити майонезом, додати перець за смаком, обережно вимішати, щоб не пошкодити шматочки риби.
- Залишити на 3-4 години. Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею або улюбленою зеленню.
Рекомендуємо також перевірений рецепт маринованого оселедця в домашніх умовах.
Якщо вам посмакувала закуска оселедець із яблуками, поширте рецепт серед своїх друзів. А свої враження від скуштованої страви опишіть у коментарях. Нам цікава ваша думка.