01.04.2015

Оселедець із яблуками

Дещо незвичне, однак дуже вдале і вишукане поєднання слабосоленої риби і кисло-солодкого яблука. Якщо ви ніколи не куштували такої закуски, то неодмінно спробуйте приготувати її за нашим рецептом. Тим паче, що це зовсім просто. А підходить така страва як для буденної трапези, так і для святкового столу.

Інгредієнти

  • 2 тушки слабосоленого оселедця

  • 2 яблука

  • 2 цибулини

  • 4 ст. ложки майонезу

  • дрібка чорного меленого перцю

Спробуйте також приготувати оселедець в томатному соусі.

Приготування

  • З рибин зняти шкірку і видалити кістки. Філе оселедця порізати на шматочки 2-2,5 см, скласти у глибоку посудину.
  • Яблука очистити від шкірки і видалити серцевинку. Порізати соломкою.
  • Очищену цибулю порізати півкільцями. Додати в посудину з оселедцем,  щедро полити майонезом, додати перець за смаком, обережно вимішати, щоб не пошкодити шматочки риби.
  • Залишити на 3-4 години. Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею або улюбленою зеленню.

Рекомендуємо також перевірений рецепт маринованого оселедця в домашніх умовах.

Якщо вам посмакувала закуска оселедець із яблуками, поширте рецепт серед своїх друзів. А свої враження від скуштованої страви опишіть у коментарях. Нам цікава ваша думка.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.